Dk Fritid Motorcykel

Vi kører langt på literen

6 APPS DER NEMT KAN HJÆLPE DIN ØKONOMI

Der har vist aldrig været mere fokus på fornuft, spare penge og rabatkoder, end der er i dagens Danmark.
Faktisk er det også ganske let at kombinere disse 3 store temaer.

Vi lever i en højteknologisk verden og derfor er der selvfølgelig også en masse forskellige rabatkode apps, der kan hjælpe netop dig på disse punkter.

Vi har for nemhedens skyld valgt at fokusere på 6 forskellige apps, der hver især kan hjælpe dig, så du får en nemmere hverdag og samtidig kan bidrage til vores fælles indsats for bæredygtighed.

Disse apps er nemme at downloade fra din App Store eller Google Play. Det er nemt og dit gode arbejde med at spare penge og hjælpe klimaet, kan begynde med det samme, når du kan enten handler mad, finder gode tilbud, får overblik over økonomien, handler brugte varer, billige flybilletter eller bedre parkeringsforhold.
Mange bække små… kan give dig overskud på kontoen og ro i sjælen.

To good to go

Her får du en app der har eksplosiv vækst. Det har den af 2 gode grunde.
Du sparer penge på en masse lækre dagligvarer. Det kan være brød eller kager fra bageren eller overskudsmad fra restauranter osv.
Dette er gode og spiselige varer, der ellers skulle smides ud.
Du køber varerne til lavere priser og sparer penge samtidig med, at du er med til at bekæmpe madspild.

Variationer er stor blandt de tilmeldte forretninger. Du finder store som små dagligvarer butikker, bagere, slagtere, sushi restauranter og alle andre typer af restauranter.

Tilbudsugen

Der findes en hel del apps der kan samle forskellige tilbud. Vi er blevet mest tilhængere af appen fra Tilbudsugen. Den giver dig først et nemt og overskueligt overblik over tilbud eller tilbudsaviser fra enten bestemte butikker, som du selv vælger, eller tilbud på bestemte varer fra flere butikker.
Så er det bare op til dig at vælge, hvad der passer dig bedst.

Vi kender desværre alle det med vores indkøbssedler eller gule sedler, der bliver væk for os, eller bare er blevet ulæselige. Her i appen kan du lave dine indkøbssedler, så det er nemt læseligt, og samtidig kan den deles med familien. Når du så køber en vare i én butik og sletter den på listen, så slettes den også hos dem du deler listen med.
Nemt og praktisk hvis I handler samtidig i forskellige butikker.

Spiir

Denne app kan hjælpe dig med at skabe overblik over din økonomi og holde styr på dine udgifter.
Spiir kan nemlig kobles op til din bankkonto, så du kan holde styr på udgifter og diverse betalinger/overførsler. Der er mere end 70 kategorier, der kan hjælpe dig til at skabe overblik.
Overblikket bliver kun nemmere, når du kan scanne alle dine kvitteringer og regninger ind i app´en.
Nu bliver det nemmere for dig at se, om du kan tillade dig at tage i byen med vennerne eller de i stedet skal inviteres hjem til filmaften.

DBA

Når vi vil væk fra køb og smid væk samfundet, så kan det være rigtig smart at købe brugt og derved mindske vores Co2 aftryk.
Her kan der spares rigtig mange penge, da mange folk er begyndt at sælge brugte kvalitets produkter til forholdsvis billige penge.
DBA appen har mere eller mindre de samme features, som vi kender fra deres hjemmeside.

Om du jagter motorcykel, mobiltelefon, tøj, møbler eller andet, så kan de finde det meste i app´en. Deres smarte søgefunktioner gør sådan, at du kan indsnævre udbuddet til lige præcis det du leder efter.

Er du alligevel mest tryg ved at købe nyt, så kan du med rabatkoder fra hurtigrabat.dk ofte få så gode rabatter, at priserne på brugt og nyt nærmer sig hinanden.

MOMONDO

De fleste af os kender nok Momondo eller har hørt om dem via deres TV reklamer.
Der er nu også en app, som har været oppe at køre i flere år. Den er flittigt brugt af dem der rejser meget, da app´ens funktion er, at finde billige flyrejser.
App´en søger hurtigt nettet igennem og viser dig, hvilke selskaber der flyver de valgte ruter og selvfølgelig og priserne derpå. Så er det bare at vælge den billigste og bedste for dig.

EasyPark

Parkering kan byde på flere udfordringer. Enten fordi du ikke kan finde en parkeringsplads eller fordi du skal betale p-afgift, så du slipper for de irriterende parkeringsbøder.
EasyPark app´en kan hjælpe dig med begge dele.

Når du indtaster din slutdestination, så kan app´en fortælle hvor der er ledige parkeringspladser, så her sparer du en hel del tid.
Når p-pladsen så er fundet, så kan du også betale pladsen igennem din app. Du betaler kun for den tid du parkerer. I app´en kan du både stoppe og forlænge parkeringsperioden.

Er du bruger af El biler, så kan du også via app´en finde p-pladser hvor du kan oplade batterierne på bilen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *