Dk Fritid Motorcykel

Vi kører langt på literen

Find billige internet tilbud

At finde billig internet her i Danmark er ikke en let, uanset hvordan man ser på det. Nøglen til at få mest for pengene er at finde ud af, hvad du lige har brug for. Hvad vi mener med det, er simpelthen, at du skal definere dine månedlige onlinevaner og dermed få idéen om, hvilke typer bredbåndsplaner der vil gavne dig.

Desværre ved ikke mange danskere, hvilken dataforbrug der passer dem. Det vil sige, mange mennesker har tendens til at vælge ubegrænsede pakker, selvom de ikke nødvendigvis har brug for dem. Ifølge forskning bruger de fleste i DK 3 timer og 17 minutter online hver dag i gennemsnit, hvor de to dominerende IT aktiviteter er online shopping og videostreaming. De sociale medier følger tæt bagefter. Så det helt rigtige spørgsmål her ville være, hvad er den båndbredde, du har brug for for at nyde dine foretrukne online-aktiviteter uden afbrydelser ?

Kort sagt, for at tjekke sin e-mails og lignende aktiviteter har du ikke brug for mere end 1 Mbps. 6 Mbps dækker over begrænset fildeling og streame film af lavere kvalitet. 10 Mbps er tilstrækkelige til at streame HD-video. 25 Mbps kræves til ultra HD-video.

Til sammenligning er Skypes minimumskrav til HD-videoopkald 1,5 Mbps hastighed, Netflix – 1,5 Mbps og 5 Mbps til HD-kvalitet, og YouTube’s – 0,5 Mbps. 2 Mbps er tilstrækkelig til streaming af musik og video i SD-kvalitet.

Hvilke af tjenesterne og onlineaktiviteterne nyder du dagligt? Besvarelse af dette spørgsmål hjælper dig med at indsnævre udvalget.

Hvis du ikke kender udtrykket, er simpelt bredbånd en DSL-type, der ikke kræver en hjemmetelefon. I betragtning af at mange i Danmark er afhængige af mobiltelefoner til opkald, synes det at være en god idé at finde de billigste bredbåndsindstillinger. Den gode nyhed er – næsten alle internetudbydere tilbyder denne service – du behøver kun vælge den bedste plan til den billigste pris.

Husk, at valget af den optimale internetudbyder her i Danmark også afhænger af din placering. ADSL var engang den mest almindelige internetforbindelse, men dens hastighed var afhængig af afstanden mellem dit hjem og bredbåndsskabet. ADSL er kendetegnet ved langt højere download- end uploadhastigheder, så hvis dine onlineaktiviteter kræver højere uploadhastigheder, skal du først slå ADSL2 + -aftaler op. ADSL2 + leverer muligvis op til 24 Mbps downloadhastighed, men for at kvalificere sig til tjenesten skal dit hjem ikke være mere end 2 km væk fra bredbåndsskabet. Derudover indebærer længere afstande lavere hastigheder, så husk også dette.

Længere ude, lad os ikke udelade fiberinternet her. Dette er en forenklet og derfor meget brugt betegnelse for UFB, forkortelse for Ultrahurtigt bredbånd. UFB-hastigheder kan nå 1 Gbps, skønt landsdækkende standard i øjeblikket ligger på 300 Mbps. Stadig er hastigheden bundet til at gå op, ikke ned, og selv på dette tidspunkt forbliver UFB-planer de hurtigste tilgængelige.

At finde en billig internet forbindelse, som du kan se, er langt nemmere end du først troede. Efterhånden som markedet ekspanderer hurtigt, er det sikkert, at flere gode tilbud følger. Så tænk stort! Selvom du ikke har råd til hurtigere bredbånd i øjeblikket, så vil de nye udviklinger, der med sikkerhed vil præsentere sig i den nærmeste fremtid, få priserne på de eksisterende planer til at falde.

Hold dig til dit månedlige dataforbrug, husk din placering, og glem ikke, at antallet af enheder, der får adgang til internettet, påvirker din bredbåndshastigheden. Mange routere har dog mulighed for kontrol af båndbredden, og det samme kan mange computerprogrammer gøre. Dette giver dig muligheden for at begrænse båndbredden for hver enhed, så ingen bekymringer, hvis dit barn er glad for at læse tegneserier online! Du kan stadig nyde Netflix ! Sammenlign billige internettilbud hos internetformidling.dk i dag!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *